Over mezelf

Elfi Jooris

Elfi Jooris is een 42 jarige mama, die verzot is op haar kindjes en echtgenoot. Maar ze is ook een echte teckelgek en paardenliefhebster.

Eén van haar passies is om mensen te helpen. Vandaar haar bijscholing naar bemiddelaar in handelszaken en burgerlijke zaken, zodat ze mensen kan helpen met verschillende conflicten. Op een deskundige manier ondersteunt ze beide partijen, om te zoeken naar een duurzame oplossing. Het onderhandelen en bemiddelen zit trouwens in haar bloed, aangezien haar grootouders, ouders en echtgenoot allemaal zelfstandigen zijn. Ze weet heel goed wat het is om rond de tafel te zitten met verschillende partijen. Ondertussen heeft Elfi ook een boeiende loopbaan uitgebouwd in de retailwereld, waar ze reeds diverse leidinggevende functies heeft bekleed. Hierdoor is de commerciële wereld haar helemaal niet vreemd.

Vandaar haar volgende passie, zich verdiepen in de commerciële wereld en op zoek gaan naar betere commerciële inzichten. Heeft u vragen ivm het eventueel opstarten van een bemiddeling of wil u commercieel advies krijgen, aarzel niet om contact met haar op te nemen.

Elfi Jooris - Erkend bemiddelaar

WebDesign by © FiMar Consulting